Maskinen och Människan!

Henrik Fexeus

Mentalist och författare

Konsten att få mentala superkrafter

En föreläsning om hur du kan använda din hjärna betydligt mer effektivt än du gör, inom områden du inte trodde du kunde något om. Det handlar inte bara om att bli smartare utan också om att få ett nytt förhållningssätt till sig själv.

Årets tema är ”Maskinen och Människan”.
Vad tänker du när vi säger digitalisering och AI? Vad innebär det för dig?

Jag är inte så orolig för singulariteten, utan väntar med spänning på de mer pratiskiska AI-applikationer som väntar precis runt hörnet.

Vad kommer deltagarna få med sig från ditt föredrag som de kan använda i sitt arbete?

De kommer få lära sig enkla genvägar och psykologiska trix för att nå resultat de inte trodde var möjliga, faktum är att hela publiken kommer trimma sina mentala superkrafter redan under föreläsningen – utan att de vet om det.

Beskriv dig själv i korta ordalag 

Jag har jobbat som Mentalist i snart 15 år och är utsedd till en av världens främsta experter inom kroppsspråk och omedveten kommunikation. Min favorithobby är att vara inne och peta i din hjärna utan att du märker att jag är där.

Finns det några länkar där man kan läsa mer om dig och det tema du pratar om?

Man kan läsa min bok, Konsten att få Mentala Superkrafter, eller titta på min youtubekanal (youtube.com/hfexeus). Där finns det massor av filmer där jag gör psykologiska experiment för att visa hur vi människor fungerar.

Dela:

Facebook
Google+
https://www.hbgtalks.se/speakers/henrik-fexeus">
Twitter
LinkedIn