Årets moderator

Catarina Rolfsdotter Jansson

Catarina är moderator, programledare och föreläsare med djup kunskap inom hållbarhetsområdet. I regionen är hon mest känd som innehållsansvarig och moderator för hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow, nationellt som ordförande i den oberoende tankesmedjan Global Utmaning, internationellt som programledare för miljonpublik för We Don´t Have Time´s klimatsändningar.

Årets talare

Anna Kinberg Batra

Ledarskap när allting förändras

Anna Kinberg Batra är en författare, rådgivare och föreläsare. Med sin erfarenhet som tidigare partiledare för moderaterna, talar hon om ledarskap i tider av oroligheter, svåra förutsättningar och politik.

2015 blev Anna Kinberg Batra moderaternas första kvinnliga partiledare. Detta under en turbulent period av flyktingkriser, terrorism, populism och polarisering. Efter avgångskrav från partikamrater lämnade hon posten som partiledare år 2017. Idag föreläser Anna Kinberg Batra om ledarskap, förändring, politik och om hennes liv efter politiken. Hon är knuten till Handelshögskolans centrum för ledarskapsforskning, skribent i Dagens Industri, agerar som rådgivare för olika företag samt organisationer. Hon är även författare till boken ”Inifrån” som släpptes 2018.

Peter Fellman

Nya och gamla sanningar inom börs och finans.

Peter Fellman är till vardags chefredaktör på Dagens Industri, Sveriges största nyhetskälla inom näringsliv, börs och finans, och även affärschef för Bonnier News Business som innehåller ett 40-tal titlar/varumärken i runt 10 länder i Europa. 
 
Peter kommer att ge oss unik inblick i DI:s sätt att analysera, paketera och publicera information på ett område som för de flesta av oss är mycket svårt att förutsäga. Börs och finansmarknadens enorma komplexitet, där allt är sammanlänkat på något sätt tillsammans med börspsykologi, spekulationer, robotar och en värld där småspararna i allt större grad flyttar in på börsen och nästan beter sig som på ett kasino.   Frågan vi vill ställa till Peter är såklart ”Vart är vi på väg?” 
 
Stort tack till Bonnier News som möjliggjort Peters medverkan. 

Mr X

Vi förstår att du är nyfiken, men du får hålla dig till tåls lite till. Snart presenterar vi Mr X!

Linda Hammarstrand

Genom erfarenheten att hjälpa Stena Line och företagets 22 000 medarbetare världen över att öka sin affärsfilosofi har hon skaffat sig en enorm kompetens. Linda har varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp och ansvarade för att göra Clarion till en ledade arbetsgivare i Norden. Lindas implementation av ”Service Excellence program” är något som alla gäster märker av. Nu är hon en av de populäraste och mest anlitade föreläsarna inom området företagskultur. 

Mrs X

Vi förstår att du är nyfiken, men du får hålla dig till tåls lite till. Snart presenterar vi Mrs X!

Kristofer Wåhlander

Kristofer Wåhlander, även kallad ”den galne dirigenten”, är en av Sveriges mest framgångsrika internationella dirigenter. Han översätter inspirerande kunskaper och lärdomar från att vara dirigent till att leda en arbetsgrupp och bidrar med konkreta exempel om samspel och ledarskap. Kristofer har en förmåga att väcka känslor som får alla att dra jämnt och åt samma håll. Kristofer blir lokomotivet och drivet när varje grupp får prova på att skapa musik och samspel tillsammans. Detta leder till ett avslutande samspel där alla grupper förenas i slutet!